Monday, August 2, 2010

SOUTĚŽ o dárkový poukaz!/COMPETITION for a gift certificate!

Léto je v plném proudu. Rozhodli jsme se ho rozproudit ještě více soutěží o atraktivní cenu! Soutěžte s námi o dárkový poukaz v hodnotě 1700,- Kč na konzumaci jídla a pití v naší restauraci Vltava.

Soutěžní otázka zní: Jak se jmenuje šéfkuchař hotelu President a jak se nazývá pravidelná kulinářská akce pořádaná v letních měsících na terase našeho Prezidentského apartmá?
 
Odpovědi pište do komentáře pod soutěž na náš Facebook, Twitter nebo Blogger. Ve středu 1. září 2010 vylosujeme ze správných odpovědí jednoho vítěze, který se může těšit na vynikající speciality z kuchyně našeho skvělého šéfkuchaře.


Take part in our summer competition and have the chance to win a gift certificate worth 1700,- CZK for food & beverage consumption in our Vltava Restaurant.

The question is as follows: What is the name of the President Hotel’s Executive Chef and what is the name of our regular culinary event held on the terrace of our Presidential Suite during summer months?

Please write your answers to comments under the competition on our Facebook, Twitter or Blogger. The draw from all correct answers will take place on Wednesday September 1st, 2010. The lucky winner can look forward to exquisite gourmet specialties by our great Executive Chef.

1 comment:

Unknown said...

Odpověď je Milan Pešek, Letní Večer se šéfkuchařem