Monday, January 17, 2011

Grand Restaurant Festival 2011 (15.1. – 15.2.)


Navštivte gastronomickou událost roku 2011! Tentokrát i v restauraci Vltava hotelu President!

Můžete se těšit na...

Mistrovský kousek šéfkuchaře
Plátky z vepřové panenky na omáčce z černých lanýžů, listový špenát na kari s piniemi, rýže basmati na kurkumě se zeleným hráškem
*****
Nejlepší jídlo od maminky
Filet mignon na tradiční svíčkové omáčce podávaný s brusinkovým želé s pomerančem a vídeňským knedlíčkem
*****
Národní specialita
Konfitované kachní stehýnko s vinným červeným zelím, jablky a tymiánem, bramborová terina s fenyklem

Jako pozornost obdržíte Amuse bouche: Tatar z lososa, artyčoků a wasabi, bramborový chips a Sladkou tečku na závěr: Crème brûlée v čoko mističce s rybízovým sorbetem. Na památku si domů rovněž odnesete recepty festivalových pokrmů.

Pro více informací a rezervaci prosím navštivte www.grandrestaurantfestival.cz

No comments: